GOOGLE REKLAMLARI

Türkiye Macaristan 16 ekim

12 Ekim 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Türkiye ile Romanya arasında oynanacak FIFA 2014 Dünya Kupası Elemeleri grup karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Howard Webb yönetcek.
FIFA 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu mücadelesinde 12 Ekim Cuma günü A Milli Takım, Romanya ile Şükrü Saraçoğlu zemininde karşı karşıya gelecek. Grubun üçüncü mücadelesinde karşılaşacak iki takımın maçını İngiliz hakem Howard Webb yönetecek. Maçın yardımcı hakemliğini Michael Mullarkey ve Darren Cann yapacak. Dördüncü hakem ise Andre Marriner olacak.
Türkiye, Grubun 4. maçını ise 16 Ekim Salı günü Macaristan ile Budapeşte'de bulunan Puskas Ferenc Stadı'nda oynanacak. Maçın orta hakemi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato olurken yardımcı hakemler ise Mauro Tonolini ve Lorenzo Manganelli oldu. Paolo Mazzoleni ise 4. hakemliğe atanmış durumda.
Türkiye grupta topladığı 3 puanla 4. sırada yer alırken Romanya 6 puanla lider, Macaristan ise 3 puanla 3. sırada.
Türkiye Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Romanya ve Macaristan ile oynanacak 2014 Dünya Kupası Elemeleri maçlarının aday kadrosunu açıkladı.
Kadroda şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Volkan Demirel, Cenk Gönen, Mert Günok
Savunma: Hakan Balta, Semih Kaya, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Toprak
Orta saha: Caner Erkin, Mehmet Topal, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Sercan Sararer, Mehmet Ekici,
Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Tunay Torun, Mevlüt Erdinç.
A Milli Takım, 8 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek.
Milli Takım kafilesi, 16 Ekim Salı akşamına kadar Budapeşte'deki Boscolo Otel'de konaklayacak.
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 15 Ekim Pazartesi günü saat 18.15′te maçın oynanacağı Ferenc Puskas Stadı'nda düzenlenecek. Toplantının ardından saat 19.00′da başlayacak olan A Millilerin antremanının ilk 15 dakikası basına açık olacak.
A Milli Takım, Macaristan maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.30′da Ferencvaros Stadı'nda basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki Macaristan-Türkiye karşılaşması, 16 Ekim Salı günü saat 20.30′da (TSİ 21.30) Ferenc Puskas Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma Star'dan naklen yayınlanacak. Milli Takım maçtan sonra İstanbul'a dönecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template