GOOGLE REKLAMLARI

11 kasım Mersin İdman Yurdu - Galatasaray Müsabakası

10 Kasım 2012 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu maç kadrosu açıklandı Sarı kırmızılılar Mersin'e 18 kişilik futbolcu kafilesiyle gidiyor. Elmander ise maç kadrosunda yer almıyor.

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında 11 Kasım 2012 Pazar günü saat 17.00'de Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Mersin'e gidecek olan futbolcu kadrosu belli oldu. Galatasaray, Mersin İdman Yurdu ile yarın oynayacağı maçın son çalışmasını yaparak Mersin'e gitti. Sarı - kırmızılı ekip Mersin İdman Yurdu maçıyla ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor. Galatasaray'da dün takımla antrenmana çıkan İsveçli golcü Johan Elmander Mersin kafilesinde yeralmadı.

Şampiyonlar Ligi'nde CFR Cluj'u deplasmanda yenerek üst tur için umutlarını sürdüren Galatasaray, Mersin İdman Yurdu maçıyla ligdeki iyi gidişini sürdürmek istiyor. Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında yarın oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, ısınma ve açma - germe hareketleriyle başladı. Ardından üç gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Sabah antrenmanının ana bölmünde Mersin İdman Yurdu maçının taktik idmanı yapıldı. Bu antrenmanın ardından Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, öğleden sonra özel uçuşla Adana'ya hareket etti. Galatasaray kafilesi, daha sonra karayoluyla Adana'dan Mersin'e geçecek.

ELMANDER MERSİN'E GÖTÜRÜLMEDİ
Sarı - kırmızılılar'da Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde en çok merak edilen durum Johan Elmander'in kamp kadrosuna alınıp alınmayacağıydı. İsveçli golcü geçirdiği sakatlığın ardından cuma günü yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmıştı. Ancak Elmander, Mersin İdman Yurdu maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Elmander'in yanı sıra Sercan Yıldırım da Mersin'e götürülmedi. Galatasaray'da sakatlığı geçen Felipe Melo, Mersin İdman Yurdu maçının kadrosuna dahil edildi. Brezilyalı oyuncu, Terim'in görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.
ENGİN BAYTAR'IN CEZASI SONA ERECEK
Bu arada Mersin İdman Yurdu maçı Engin Baytar için de ayrı bir önem taşıyor. Sezon öncesinde Fenerbahçe ile Erzurum'da oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketler nedeniyle 11 maç ceza alan Engin Baytar'ın cezası Mersin İdman Yurdu karşılaşmasıyla sona erecek. Engin Baytar, sarı - kırmızılılar'ın Spor Toto Süper Lig'deki 12. hafta maçı olan Kardemir Karabükspor sınavında kadrodaki yerini alabilecek.

İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu: KALECİ Fernando Muslera, Ufuk Ceylan DEFANS Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu ORTA SAHA Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat FORVET Burak Yılmaz, Umut Bulut

kaynak:skorer.milliyet.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template