GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisi Pusu 172. Bölüm 29 kasım, Polatın Esir Düşüşü

29 Kasım 2012 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Kurtlar Vadisi Pusu 172. bölümü 29 Kasım Perşembe günü izleyenlerinin karşısında olacak. Kurtlar Vadisi 172. Bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi 172. Yeni bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 172. bölüm fragmanı yayımlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 172. bölümde Polat Alemdar Suriye’de neler yaşayacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 172. bölüm fragmanı ve özeti… Kurtlar Vadisi 172. Bölüm 29 Kasım 2012 Perşembe akşamı yayınlanacak.

 Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecan dolu 172.bölüm fragmanı Vadi sevenler için yayımlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 172. Bölümünde Polat'ın Suriye macerası başlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 171.bölümde Suriye'ye giden Polat Alemdar'ın başına neler geleceği merak konusu.

Geçtiğimiz hafta sevdikleriyle vedalaşan ve İhtiyarlar Heyeti tarafından şerefli bir şekilde ölmesi için Suriye'ye gönderilen Polat'ı zor günler bekliyor.

Ömer Baba'nın sözleri eşliğinde yayınlanan fragmanda Polat esir düşüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicileriyle 10. yılda yine atv ekranlarında buluşuyor. Sezon finalinde Memati Baş'ın düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor.

Memati'nin vurulmasının ardında kimler var? Polat Alemdar ve ekibi, bir yandan bu sorunun cevabını ararken diğer yandan Türkiye ' de yaşanan iç ve dış kaynaklı karışıklıklarla ilgilenecekler. Suriye'de yaşananlar Türkiye'yi nasıl etkileyecek?

 İhtiyarlar başkanının uzun süredir üzerinde çalıştığı projeyi öğrenen Polat Alemdar bu projeyi hayata geçirebilecek mi?

 Projenin hayata geçirilmesi için Polat Alemdar ve ekibi neler yapacak, nasıl engellerle karşılaşacak? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu sezon atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'da olacak...


 Kurtlar Vadisi'nin 171.bölümünde Polat Alemdar'ın duygusal vedası geceye damgasını vurdu.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'da 171.bölümde, Polat Alemdar ölümcül bir görev için Suriye'ye gitti.
Aksaçlı'yı kaçırıp sorgulayan Alemdar, onun hain olmadığını öğrenince büyük bir hata yaptığının farkına vardı.
Aksaçlı'yı hastaneye yetiştiren Polat Alemdar, cezasına razı olduğunu belirterek İhtiyarlar Heyeti'ne teslim oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template