GOOGLE REKLAMLARI

Marsilya - Fenerbahçe maçı 22 kasım

22 Kasım 2012 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI

Karşılaşmanın oynanacağı Velodrome Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında ilk olarak söz alan Gökhan Gönül, Marsilya maçında galip gelerek turu garantilemek istediklerini belirterek, şunları söyledi "Grubumuzda ikinci veya üçüncü sıradaki takımlara 5'er puan fark atmamıza rağmen hala kazanılmış bir şey yok. Bunun farkındayız. Üst tura çıkmak için elimizde bir fırsat var, bunu değerlendirmek istiyoruz. Galibiyet alarak turu garantilemek istiyoruz. Maçlarda sık sık ileri çıkması konusunda ise Gökhan, "Dünya futbolu bunu gerektiriyor. Beklerin çıkması gerekiyor. Hocam da bundan memnun olacak ki, bu yönümü tercih ediyor ki, beni oynatıyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve milli futbolcu Gökhan Gönül, Olympique Marsilya ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçı öncesinde basın toplantısı düzenlediler


Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Marsilya maçı öncesinde yaptığı açıklamada Eskişehirspor karşılaşmasında 10 kişi kaldıktan sonra maçı kazanmak için ekstra enerji harcadıklarını belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template