GOOGLE REKLAMLARI

Trabzonspor Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası

29 Kasım 2012 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Ligde istediği sonuçları alamayan Karadeniz Fırtınası Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçta moral arıyor.Trabzonspor Şanlıurfaspor maçı bu akşam saat 20:30'da
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Trabzonspor, sahasında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u konuk ediyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetirken, Şahan'ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Şenol Ersoy yapıyor.

Ligde son maçlarda başarısız sonuçlar alan Karadeni ekibi geride bıraktığımız hafta sonunda oynanılan maçta sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Trabzon 90 dakika boyunca etkisiz bir oyun ortaya koydu ve rakibine tarihinde ilk defa Avni Aker'de yenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu maçta ligde fazla oynayamayan oyuncualara forma şansı vermesi bekleniyor. Bordo-mavili ekipte kalede Tolga'nın oynaması beklenirken. Hücum hattında Vittek ve Emre oynayacak.

Bu kupada daha önce 13 kez final oynayan Trabzon ekibi 8 kez kupada zafer yaşamayı başardı.

Karadeniz ekibi 2009 yılında Şanlıurfa'da oynanılan final maçında Fenerbahçe'yi yenip Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştü.

Şenol Güneş bu kupayı daha önce iki kez kaldırmayı başardı.

Saat 20:30'da başlayacak karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek.

Trabzonspor ve Şanlıurfaspor 2009 yılında 164 saylı kararla kardeş takım oldu.

Bordo-Mavili takım, son yılların en sancılı süreçlerinden birini yaşıyor. Bu sezon alınan istikrarsız sonuçların ardından takım ve yönetim birçok kez eleştiri oklarının hedefi olmuştu.  Ancak Eskişehirspor karşısında, Hüseyin Avni Aker’de gelen 3-0’lık mağlubiyet bardağı tam anlamıyla taşırdı. Tribünler, futbolcuları yuhaladı. Sadri Şener, protokol tribününde ve İstanbul’a dönüş yolunda uçakta taraftarlarla gerginlik yaşadı. Bu olayların ardından daha önce sıradan bir kupa maçı olarak görülen Şanlıurfaspor karşılaşmasının önemi de fazlasıyla arttı. Şenol Güneş, bu mücadelede kadroda önemli bir rotasyon yapıp, asları dinlendirmeyi planlıyordu. Ancak bu fikrinden vazgeçti ve daha küçük çaplı bir rotasyona gitme kararı aldı. Bugünkü mücadelede Onur, Giray, Emerson, Zokora, Colman ve Yasin gibi isimlerin ilk 11’de görev yapmaları bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa, Giray, Emerson, Zokora, Colman, Yasin, Alanzinho, Vittek, Emre

Şanlıurfaspor: Atacan, İzzet, Yiğitcan, Ramazan, Özgür, Tisdell, Sankoh, Mehmet, Serdar, Gökhan, Tunç Murat

Saat: 20.30

Hakem: Çağatay Şahan

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template