GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Anadolu Efes basketbol Karşılaşması

20 Aralık 2012 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş ile Anadolu Efes yarın karşı karşıya gelecek.  Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak dev maçı Recep Ankaralı, Murat Biricik, Alper Özgök hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin son şampiyonu Beşiktaş, bu sezon oynadığı 10 maçtan 6'sını kazandı, 4'ünü yitirdi. Siyah-beyazlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu sezon ev sahibi takım sıfatıyla oynadığı 5 maçtan da galip ayrıldı.

Geçen sezonun play-off finalisti Anadolu Efes ise bu sezon geride kalan 10 maçtan 8'ini kazandı, 2'sini kaybetti. Lacivert-beyazlılar, bu sezon rakip sahalarda oynadığı 5 maçtan sadece 1'inde mağlup oldu.

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü yönetimi, siyah-beyazlı taraftarlara çağrıda bulunarak, beyaz forma, tişört ve giysileriyle Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelmelerini istedi.

Beko Basketbol Ligi'nde yarın oynanacak Beşiktaş-Anadolu Efes maçıyla birlikte iki takım 101. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 100 resmi maçın 73'ünü Anadolu Efes, 27'sini Beşiktaş kazandı. Lacivert-beyazlı ekip, Beşiktaş ile Türkiye Ligi'nde oynadığı 94 karşılaşmanın 69'unu galibiyetle tamamlarken, 25'inden ise siyah-beyazlılar üstün ayrıldı.

Beşiktaş ile Anadolu Efes, Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon play-off final serisinde karşılaştı ve rakibine galibiyet sayısında 4-2 üstünlük kuran siyah-beyazlılar, şampiyon oldu.

Bu arada, iki takım arasında Türkiye Kupası'ndaki 5 maçtan 4'ünü Anadolu Efes, 1'ini Beşiktaş kazandı. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ise iki ekip bugüne kadar sadece 1 kez karşılaştı ve bu sezon başında yapılan maçtan Beşiktaş 77-75'lik sonuçla galip ayrılarak, kupayı müzesine götürdü.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template