GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe İstanbul Büyükşehir Belediyespor 9 Aralık Müsabakası

7 Aralık 2012 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Ligin 15. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıkların başladı.

Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Lacivert-Turunculu takım, 1 günlük iznin ardından Langa Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yağmur altında yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 2 grup halinde koşu ve pas çalışmaları yapıp, yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladılar.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Turgay Bahadır katılmadı. Ayak bileğinde ağrıları bulunan Doka ise, koşunun ardından çalışmayı tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Lacivert-turunculu takımın Langa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, öncelikle Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'ye başarı dileyerek, ''Onlar Avrupa'da ne kadar yukarılara çıkarsa Türk futbolu o kadar ileri gider. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçından sonra bizimle oynayacak. Hedefi olan ve şampiyonluğu oynayan bir takım. Biz de orada kazanmak adına her şeyi yapacağız. Sivasspor maçında gösterdiğimiz mücadelenin üzerine çıkmamız lazım'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geçtiğimiz hafta sonu oynadığı ve kendi evinde ilk galibiyetini aldığı Sivasspor maçı hakkında da konuşan Korkmaz, şunları kaydetti:
''Benim üçüncü maçımdı. Bu maçta, özellikle kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi almak bizi mutlu etti. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Futbolcularım iyi oynadılar ama eksik yanlarımız da var. O eksiklikleri giderme açısından çalışmalarımız sürüyor. En azından takımımız iyi mücadele etti ve bir çok gol pozisyonuna girdik. Sezon başından beri ilk defa böyle oynadık. Bu beni mutlu etti.''

Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya Fenerbahçe ve Trabzonspor'la oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Bülent Korkmaz, ilk önce Fenerbahçe maçını düşündüklerini, o müsabakanın ardından diğer karşılaşmalara bakacaklarını söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template