GOOGLE REKLAMLARI

Braga - Galatasaray 5 Aralık kader maçı

5 Aralık 2012 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalma mücadelesi veren temsilcimiz Galatasaray, Portekiz'de Braga ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Braga deplasmanından galibiyetle dönmesi halinde Cluj'un Manchester United karşısından alacağı sonuca bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Braga'nın grupta herhangi bir iddiasının olmaması kağıt üstünde Galatasaray için avantaj olarak gözüküyor ancak Portekiz temsilcisinin skor gücünün yüksek olması ve hemen her maçta bu özelliğini ön plana çıkartması dikkat çekiyor. Galatasaray, Cluj'un Old Trafford'dan galibiyet çıkartamayacağını da düşünerek Braga karşısında öncelikli olarak bir beraberlik çıkartabilecek oyun kurgusu ile mücadele edecek. Teknik direktör Fatih Terim'in Braga karşısında 4-5-1 sistemi ile mücadele edip; Burak Yılmaz'ı tek santrfor olarak kullanması bekleniyor. Galatasaray'ın Braga karşısındaki en büyük sıkıntısı şüphesiz savunma kurgusunda olacak. Sezon başından bu yana yediği basit goller ile dikkat çeken sarı-kırmızılı takımın, Portekiz temsilcisi karşısında da kalesini gole kapatması için ekstra bir çaba sarfetmesi gerekecek. Gollü beraberliğin ağır bastığı karşılaşmada Gol Var tercihini de değerlendirebilirsiniz...


UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının 6. ve son hafta mücadelesinde Galatasaray, Braga'ya konuk oluyor.



Municipal Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak.


Saat 21:45'te başlayacak ve Smartspor ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporuno Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.



AVRUPA KUPALARI'NDA 243. KEZ...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü haftasındaki CFR Cluj maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 241. kez sahne alacak. İlk olarak 1956-1957 sezonunda Avrupa arenasında boy gösteren sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 22 kez katıldı. Bu iki organizasyondaki 136 maçta 48 galibiyet, 34 beraberlik, 54 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 175 kez havalandırırken kalesinde 194 gol gördü.



DEVLER LİGİ'NDE ASLAN'IN 7. KARAR MAÇI!

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında bu sezon 13. defa (2000-2001 ve 2001-2002 sezonunda ikişer grup) mücadele eden Galatasaray, daha önce 1998-1999, 2000-2001 2001-2002, 2003-2004 sezonunun ilk turunda, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonunun ise ikinci grup aşamasında üst tura yükselme şansını son maça taşımıştı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında yedinci kez karar karşılaşmasına çıkacak.

MUSLERA BELİRSİZ
Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Gaziantep maçında sakatlanan Muslera'nın durumuyla ilgili, "Son maçta Muslera tatsız bir durum yaşadı. Bizim önceliğimiz insan sağlığıdır. Sağlık heyetimiz Muslera için son sürat çalışıyor. Oynattığımız zaman sağlığında bir sorun olmazsa, onu sahaya sürmeyi düşünüyoruz. Ancak sağlığı açısından elverişsiz bir durum olursa erteleriz. Maç saatinde belli olacak." ifadelerini kullandı.



MUHTEMEL 11'LER

BRAGA
Beto
Coelho
Ismaily
Baiano
Amorim
Mossoro
Salino
Custodio
Viana
Macedo
Alan

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Hamit
Amrabat
Elmander
Burak

SAAT: 21:45

STAT: Municipal

HAKEM: Nicola Rizzoli

YAYIN: Smartspor

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template