GOOGLE REKLAMLARI

16 Şubat Beşiktaş - Gaziantepspor Müsabakası

16 Şubat 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Spor Toto Süper ligin 22. haftasında Beşiktaş Gaziantepspor'u konuk  edecek. Düşme hattına çok yakın bir sırada olan Gaziantepspor Beşiktaş karşısından puan kaybetmek istemiyor. Galatasaray'ın ardından 2. sırada olan Beşiktaş ise aradaki 5 puanlık farkı kapatmak istiyor. Her iki takımda maça tamamen galibiyet için çıkacak .İlk olarak Beşiktaş Bonus Card sahibi taraftar için satışa sunulan Beşiktaş-Gaziantepspor maçı biletleri bugün saat 11.00’den itibaren genel satışa çıktı. Taraftarlar biletlerini ‘www.biletix.com’ sitesinin yanı sıra, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve Biletix standlarından alabilecek.
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında 16 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş-Gaziantepspor maçının bilet fiyatları ise şöyle:
“VIP Üst D 385 TL, VIP Üst B-E 250 TL, VIP Üst A-F 195 TL, VIP Alt C-D 195 TL, VIP Alt B-E 180 TL, VIP Alt A-F 140 TL, numaralı orta 140 TL, numaralı kenar 125 TL, Kapalı Üst 125 TL, Kapalı Alt 110 TL, Yeni Açık 35 TL, Eski Açık 30 TL, Rakip Takım (E.Açık) 30 TL.”
Beşiktaş, Gaziantepspor ile 16 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida ve Dentinho'nun katılmadığı, Necip Uysal ve Mustafa Pektemek'in ise özel çalışma programına devam ettiği kaydedildi.
Siyah-beyazlılar, bu akşam yapacakları antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
-Uğur Boral'ın tedavisi sürüyor-
Beşiktaş'ta geçen ay ön çapraz bağı ameliyatı olan Uğur Boral'ın tedavisi devam ediyor.
Uğur Boral'ın, sezon başı kampına hazır gidebilmek ve gelecek sezon lige tam kapasiteyle başlayabilmek için ameliyatın ardından fizik tedavi ve güçlendirme çalışmalarını Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sürdürdüğü bildirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template