GOOGLE REKLAMLARI

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe karşılaşması 10 Şubat

10 Şubat 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


 Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki mücadelede hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve İsmail Şencan yapacak.
Fenerbahçe Süper Lig’de bu sezon 20.hafta sonunda 31 puanda kaldı. Fenerbahçe böylece son 25 yılın en kötü performansına ulaştı.
1987-88 sezonunda 20.haftada 30 puanda kalan Fenerbahçe diğer sezonlarda en az 32 puan almıştı. Fenerbahçe böylece üç puanlı sistemin en kötü ikinci sezonuna ulaştı.
Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor deplasmanında da kalesinde gol görüp kulüp tarihinin üst üste gol yeme rekorunu kırmıştı. Geçen haftada Sivasspor karşılaşmasında da filelerinde gol görüp rekorunu 13 maça çıkaran Fenerbahçe, üç büyükler arasında üst üste gol yeme rekoruna doğru koşuyor.
Lig tarihinde Galatasaray en fazla üst üste 14 maç gol yerken Beşiktaş geçen sezon rekoru kırıp 18 maç üst üste gol yemişti. Beşiktaş kötü serisini Süper Final Şampiyonluk grubunda Fenerbahçe karşısında 1-0 kazanarak durdurmuştu. Fenerbahçe altı hafta daha üst üste gol yerse üç büyükler arasında rekoru eline geçirecek.
Konuk ekipte Miroslav Stoch ve Milos Krasic bir kez daha 19 kişilik kafileye edilmezken, geçen hafta kadroya alınmayan isimlerden Hasan Ali Kaldırım da kendisine yer bulamayan isimlerden oldu.
19. haftada tribüne çıkan isimlerinden Mehmet Topal ise bu hafta teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroya alındı. Sakatlığı geçen ve hafta içinde takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Selçuk Şahin ve sakatlığı sebebiyle idmanlara çıkamayan Sezer Öztürk de kafilede yer almadı.
Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe karşısında ligdeki ilk ve tek galibiyetini 1968-69 sezonunda aldı. İstanbul'da 1 Aralık 1968'teki maçta rakibini 1-0 mağlup eden Mersin ekibi, daha sonra Fenerbahçe ile yaptığı 22 maçta da galibiyet elde edemedi.
Kadıköy’de Fenerbahçe gülüyor
Fenerbahçe ile Mersin İdman Yurdu, lig tarihinde İstanbul'da 13 maç yaptı. İstanbul'daki karşılaşmalarda Fenerbahçe 8, Mersin İdman Yurdu 1 galibiyet alırken, 4 maç da berabere bitti. Fenerbahçe, kendi evindeki maçlarda toplam 22 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.
Taraflar bugüne kadar Mersin'de 12 kez karşılaştı. İlk kez 1967-68 sezonunda Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen maçta, konuk ekip Mersin temsilcisini 2-1 geçti. Mersin'de yapılan 12 maçın 5'inde konuk ekip gülen taraf olurken, Mersin'in galibiyeti ise henüz yok.
Mersin İdman Yurdu, bu hafta rakibini yenmesi halinde kendi evinde de ilk kez sarı kanaryayı yenmiş olacak. Taraflar Mersin'deki maçların yedisinde ise beraberliği bozamadı. Mersin'de yapılan maçlarda, Fenerbahçe attığı 12 gole karşılık, kalesinde ise 7 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER
Mersin İdman Yurdu
Bicik, Stepanov, Ivan de Souza, Mitrovic, Serkan, Murat, Culio, Burhan, Hakan, Nduka, Nobre
Fenerbahçe
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Cristian, Emre, Meireles, Caner, Kuyt, Sow

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template