GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray - Schalke 04 Şampiyonlar Ligi 20 Şubat

19 Şubat 2013 Salı
GOOGLE REKLAMLARI


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.
TANIDIK HAKEM
 William Collum daha önce Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile oynadığı karşılaşmayı da yönetmişti. Galatasaray deplasmandaki bu zorlu karşılaşmayı, Burak Yılmaz'ın 18, 61 ve 74. dakikadaki golleriyle 1-3 kazanarak çok önemli bir üç puan kazanmıştı.
Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçında Drogba'ya 30 dakika şans veren teknik direktör Fatih Terim, yıldız golcüyü, performansı sonrasında Schalke maçında ilk onbirde başlatacak. Terim, Drogba ve Burak Yılmaz'ı bir arada oynatarak, Schalke'nın hata yapmaya müsait olan savunmasına baskı uygulamayı planlıyor. Sneijder'i bu ikilinin arkasında sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, uzun süredir ligde cezası nedeniyle forma giymeyen Melo'yu da orta göbeğe çekerek savunmasını sağlama alacak.Daha sonra sözü alan teknik direktör Fatih Terim, "Geçenlerde güzel bir şey okudum: "Başarı tamamıyla şans işidir, inanmazsanız başarısızlara sorun." diyerek Hamit Altıntop'a gelen "şans" sorusunu yorumladı.
Terim sözlerine medyada Schalke 04'ün güçsüz gösterilmesini eleştirerek devam ederken, "Avrupa'daki maçlarımıza yeniden başlıyoruz, umarım çok güzel bir maç olur. Kurayı çektiğimiz günden bu yana gerek Alman gerekse Türk basınında iki takımı da tartan bazı analizler vardı. Bugün özellikle Galatasaray taraftarına sesleniyorum, Schalke grubununda yenilmemiş bir takım. Schalke bu değil, Schalke'yi öyle bir hale getirdik ki... Bu bize yapılan bir iyilik değilik, kötülük.
Biz, Schalke'yi izliyoruz ancak bir türlü bu 7-8 eksiği bulamıyoruz. Biz de o zaman şöyle yapmamız lazım; Baros'u kaybettik, Ujfalusi sakat, Elmander de öyle, Eboue Afrika Kupası'ndan geldi. Eksik saymaya bakarsak, bizde de çok eksik var. Taraftarlarımızdan en büyük ricam, bizim yanımızda her zamankinden çok daha fazla olsun. Schalke ile çok zor bir maç oynayacağız hatta bu maç son dönemdeki en zor maçımız. Taraftarlarımız son ana kadar sabırlı hareket etmeli." dedi.
Deneyimli çalıştırıcı medya eleştirisine, "Bugün artık resmi bir basın toplantısı olduğu için bazı hatırlatmalarda bulunmak istedim. Schalke'ye sorarsınız, onlar için de bizimle eşleşmek büyük bir mutluluk veriyor. Onların oynamak istedikleri bir rakibimiz biz de. Bizim, Schalke karşısında gol yemeden alacağımız her sonuç iyi bir sonuçtur. Umarım basında yazıldığı gibi kolay galibiyet alırız." sözleriyle devam etti.Galatasaray Başkan Vekili Ali Dürüst maç sonrası TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi programına yaptığı canlı bağlantıda Galatasaray taraftarlarına mesajlar verdi.
Galatasaray Başkan Vekili Ali Dürüst maç sonrası TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi programına yaptığı canlı bağlantıda Galatasaray taraftarlarına mesajlar verdi.
' DROGBA BÜYÜK OYUNCU '
Galatasaray ' ın 2-1 kazandığı Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili olarak, “Cuma sendromu diye bir şey yok. Her maç final. İlk yarıda pozisyonlar bulsak da gol atamadık. Sonra oyuna başka bir oyuncumuz girdi. Zaten onu bunun için aldık. Bir attı bir attırdı. Sonra gol yedik, bunaldık. Maç bitince rahatladık. Drogba büyük bir oyuncu. Tecrübesini arkadaşlarımızla paylaşsın diye transfer edildi. Kabul etmek gerekir ki, o oyuna girdikten sonra maça güzellik geldi. Mühim olan her maçta bunu yapmak. Her maç final. Akhisar iyi bir takım. Ligdeki yeri Akhisar ' ın futbol kalitesini doğrulamıyor. Taraftarımızın da tribünleri doldurmasıyla güzel bir şenlik oldu ' dedi.
Dürüst, Schalke 04 müsabakasıyla ilgili olarak, “Şampiyonlar Ligi ' nde ilk 16 ' ya kaldık. Şimdi evimizde ilk maçımız var. İlk maçta seyircilerimiz yanımızda olacak. Onların da vereceği destekle galibiyet alarak Almanya ' ya gideceğiz” diyerek iddialı konuşurken, Arena ' da oynanan maçlardaki bilet sıkıntısıyla ilgili olarak, “45 bine yakın kombine bilet sattık. Geriye kalan biletler kısa sürede tükeniyor. Sıkıntı ondan kaynaklanıyor. Bu maçta tribünlerimizi 52 bin kişi doldurmuş olacak ' açıklamasını yaptı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template