GOOGLE REKLAMLARI

Pis Yedili 57.Bölüm 20 Şubat

20 Şubat 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Modern dans dersi almaya başlayan Esma Sultan, dans sırasında arayan Dizel'e dikiş-nakış kursunda olduğu yalanını söyler fakat Dizel'e yakalanmaktan kurtulamaz.
Songül, Karabiber'in ağzından Mert'e bir ayrılık mektubu yazar. Eve gelen Hasan Paşa, Songül'ün fark etmediği bir anda mektubu görüp, okuyunca aldatıldığını düşünür.Elçin, Furkan'a artık aralarında bir şey olmadığını söyler ve ondan ayrılır. Buna dayanamayan Furkan, Ceyhun'u arar ve buluşup konuşmak ister. Bu konuşma sonrasında ortalık epeyce karışır.
Kahkahası bol Pis Yedili, yeni bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.Gülcan, kazandığı burslu özel okul için Tekirdağ’a gitmeye hazırdır, kapıda ailesi onu uğurlarken Trafo da gelmiştir. Trafo ile aralarında geçen konuşma sonrası olaylar, kimsenin tahmin etmediği şekilde gelişir.
Elçin’in soğuk davranışlarından şüphelenen Furkan, onu takibe alır. Elçin’in Bayrampaşalı’nın evine girdiğini görünce deliren Furkan, elinde sopayla Paşa’nın evine baskın yapar.Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocukları ile aynı çatı altında buluşunca çatışma da başlar çünkü okulun 7 yeni öğrencisi tam bir "Pis Yedili" çetesi gibidir. Her birisinin de lakapları vardır. "Bayrampaşalı", "Or. co..", "Kar Beyaz" ve "Trafo" lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı sebebiyle "Cimbom", esmerliği yüzünden "Kara Biber", her işe karışması sebebiyle adı "Salça"ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getireceklerdir.
55. Bölüm
Furkanlar Bayrampaşalı'yı okuldan attırmak için bir fikir bulmuşlardır. Zeki'nin yaptığı yanlışlık sonucunda Bayrampaşalı yerine Ferit okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bu sırada olaya dahil olan Nevriye Hoca Ferit'i kurtarmak için herşeyi üstlenir.
Bayrampaşalı'nın kardeşi Gülcan, özel okulların yaptığı sınava katılarak kazanmıştır. Tekirdağ'da özel bir kolejden gelen burslu okuma teklifi ise, Trafo ile aralarının açılmasına sebep olur.
İzmir'den yatay geçişle İstanbul'da okumak için Bayrampaşalı'nın kuzeni Ceyhun gelir. Yeni gelen kuzen ortalığı oldukça karıştıracaktır.
54. Bölüm
Bayrampaşalı, Can'a yatın batmasıyla ilgili gerçeği itiraf etmiştir. Can olayı normal karşılayıp affetmiştir fakat Furkan'a söylediğinde işler değişir. Furkan bu fırsatı kaçırmaz ve Pis Yedili'yi şikayet etmek için Can'ı da ikna eder.
Gece evlerinden alınan Paşa, Orço ve Salça karakola götürülüp nezarethaneye atılırlar.
Esma Sultan, Dizel'i arkadaşlarıyla tanıştırmak ister ve yemeğe çıkarlar...

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template