GOOGLE REKLAMLARI

Sakarya Fırat 134. bölüm 13 şubat

13 Şubat 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Nefeslerin tutulacağı bir bölümle ekrana gelecek olan “Sakarya Fırat”ta, Barut Yüzbaşı ve askerlerinin Miro'nun elindeki Osman Kanat'ı kurtarmak için verecekleri mücadeleye tanıklık edeceğiz. Osman’ı kurtarmak için sınır ötesine geçen Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis kararlı bir şekilde hedefe ilerlerken; Miro Osman’ı canlı bomba olması için hazırlamaya devam eder. Ama Miro, kendilerine doğru gelen Barut Yüzbaşı’nın yaptığı planla paniğe kapılır. Dağda büyük bir hesaplaşma başlamıştır. Diğer taraftan karakolda, Albay Hüsamettin ve Poyraz Timi’nin gergin bekleyişi sürmektedir. Diğer taraftan, Nilgün Öğretmen evlilik söylentilerini duyar ve Halil’e çok büyük tepki gösterir. Halil ne yapacağını bilemez. Teo ise Jiyan’la ilgili planlarını harekete geçirir. Jiyan hapishanede şişlenir.
Sakarya Fırat 134.bölüm 1-2.fragmanı izle, Sakarya Fırat bu akşamki bölümünde Osman'ı Kurtaran Yüzbaşı Kurtulacak mı? Sakarya Fırat 13 Şubat Çarşamba 134. son bölüm özeti, Sakarya Fırat 134.bölümde bu akşam neler olacak? Sakarya Fırat 134.bölümde yine heyecan dolu, Sakarya Fırat 134. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TRT 1 ekranlarında naklen yayında olacak.
Sakarya Fırat 134.bölüm özeti
Dağda Osman’ı kurtarmak için kendini feda eden Barut Yüzbaşı, ölümü beklerken karakolda da büyük bir hüzün vardır.
Hiç kimse Osman’ın sağ salim gelmesine tam olarak sevinememiştir. Hastanede tedavisi süren Osman’ın bile aklı, dağda kalan Barut Yüzbaşı’dadır. Herkes bir mucize beklemektedir. Diğer taraftan Jiyan’ı kaçıran Teo ilçeden dağa çıkabilmek için hazırlık yapar. Ama dağa çıkışlarında beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar.
Halil ise Nilgün’den özür dilemenin yollarını ararken; ilçeye birlikte geldiği Erkan büyük bir eylemin tam ortasında kalır ve kurşunlara hedef olur. Sakarya Fırat 134. yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak.
Sakarya Fırat 133.bölümde neler olmuştu (Özet)
Osman’ı kurtarmak için sınır ötesine geçen, Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis kararlı bir şekilde hedefe ilerlerken; Miro Osman’ı canlı bomba olması için hazırlamaya devam ediyor! Ama Miro, kendilerine doğru gelen Barut Yüzbaşı’nın yaptığı planla paniğe kapılır.
Dağda büyük bir hesaplaşma başlamıştır. Diğer taraftan karakolda! Albay Hüsamettin ve Poyraz Timinin gergin bekleyişi sürer.İlçede Nilgün öğretmen evlilik söylentilerini duyar ve Halil’e çok büyük tepki gösteriyor... Halil ne yapacağını bilemez. Teo ise Jiyan’la ilgili planlarını harekete geçiririyor... Jiyan hapishanede şişleniyor.
13 Şubat Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek olan Sakarya Fırat 134. Bölümde Barut Yüzbaşı ve ekip Osman'ı kurtarmak için sınır ötesine geçecektir.
Dağda büyük hesaplaşma!
Osman'ı kurtarmak için sınır ötesine geçen, Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis kararlı bir şekilde hedefe ilerlemektedir. Miro, Osman'ı canlı bomba olması için hazırlamaya devam eder. Ama Miro, kendilerine doğru gelen Barut Yüzbaşı'nın yaptığı planla paniğe kapılır. Dağda büyük bir hesaplaşma başlamıştır.
Diğer taraftan karakolda, Albay Hüsamettin ve Poyraz Timinin gergin bekleyişi sürer. İlçede Nilgün öğretmen evlilik söylentilerini duyar ve Halil'e tepki gösterir. Halil ne yapacağını bilemez. Teo ise Jiyan'la ilgili planlarını harekete geçirir. Jiyan hapishanede şişlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template