GOOGLE REKLAMLARI

Yer Gök Aşk 107. bölüm 11 şubat

11 Şubat 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Ali Ömer, Sevda'sına kavuşabilecek mi?
Linda hamile değildir. Onu zaten hayatında istemeyen Ali Ömer, Linda’yı Kanada’ya göndermeye karar verir.
Sevda, Hamiyet’in Mümtaz’la iş birliği yaptığını öğrenmiştir. Hamiyet, Sevda’nın bunu kimseye söylememesi için hemen planını yapar. Sultan ve Reşit ise huzura ermişlerdir. Ne var ki Ali Ömer’in evine gelecek davetsiz bir misafir, tekrar huzurlarını kaçıracaktır.
Ali Ömer’in artık tek istediği bir an evvel Sevda’ya kavuşmaktır. Ne var ki Sevda’nın inadını kırmak mümkün değildir; Elif’ten yardım istemeye karar verir. Yer Gök Aşk'ın bir önceki bölümünde Sevda'nın hayatını kurtaran Ali Ömer, Mümtaz'ı ise elinden kaçırmıştı. Yiğit'le evlenen Münevver, düğün hediyesi karşısında şok olmuştu. Bade'yle birlikte yeni evleri için hazırlık yapan Mehmet'i iş yerinde kötü bir sürpriz karşılamıştı. Sevda, Linda ile nikah tarihi yaklaşan Ali Ömer'den ümidi kesmişti. Münevver'in yokluğu Hamiyet'e zor gelmiş ve onun evliliğini bitirmek için yeni planlar yapmıştı. Mümtaz, polisin elinden kurtulup Hamiyet'in peşine düşmüştü. Nikah öncesi yaralanan Linda'yı hastaneye yetiştiren Ali Ömer, şok eden bir gerçekle yüzleşmişti.
11 Şubat Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarına gelecek olan Yer Gök Aşk 107. Bölümde Linda'nın hamile olmadığı gerçeğini öğrenecek olan Ali Ömer, onu Kanda'ya göndermeye karar verecektir. Hamiyet'in Mümtaz'la iş birliği yaptığını öğrenecek olan Sevda, Hamiyet'in paniğe kapılmasına yol açacaktır. Ali Ömer'in evine gelecek olan davetsiz misafir Sultan ve Reşit'in yeni kavuştukları huzurlarını kaçıracaktır. Sevda'ya yeniden kavuşmak isteyen Ali Ömer, onun inadını kıramayınca Elif'ten yardım isteyecektir. Celal ve Hamiyet, çok mutlu olan Bade ve Mehmet çiftini ayırmak için hain planlarını devreye sokacaktır. Hamiyet, Ali Ömer ve Sevda'nın da bir araya gelmesine engel olmaya çalışacaktır. Ancak Sevda, Ali Ömer'in kendisine hazırlayacağı büyük sürprizle çok mutlu olacaktır.
Yer Gök Aşk, heyecan dolu 107. Bölümü ile 11 Şubat Pazartesi akşamı FOX TV'de!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template