GOOGLE REKLAMLARI

Bursaspor - Galatasaray Karşılaşması 2 Şubat

2 Şubat 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Ziraat Türkiye Kupası defterini kapatan Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 20'inci haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçına odaklandı.Ligin ikinci yarısına Kayserispor galibiyetiyle başlayan ardından da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda mağlup olan yeşil beyazlı ekip sarı kırmızılı ekibi evinde yenerek moral bulmanın ve çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.Bursaspor ve Galatasaray yarın akşam ligde 88'inci kez bir birlerine rakip olacak. Daha önce iki ekibin karşı karşıya geldiği 87 mücadelede yeşil beyazlılar, 21 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Galatasaray ise 45 kez gülen taraf oldu. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan bu mücadelelerde Bursaspor, sarı kırmızılı filelere 74 gol atarken kalesinde 143 gol gördü.

Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Sestak, Ferhat Kiraz ve Vederson'un Galatasaray maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Yeşil beyazlılarda yeni transferlerden Ferdinand'ın bu maçta forma giyebileceği, Aziz Behich'in ise oynamayacağı belirtildi.

Bursaspor'un yarın saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı FİFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Deniz Ateş Bitnel olacak.

Bursaspor'un Galatasaray karşılaşmasına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
"Carson- Şener, Ferdinand, Serdar, Hakan, Okan, Edu, Belluschi, Tuncay, Batalla, Pinto"

Beşiktaş derbisinin 57. dakikasında ilk kez çubuklu formayla boy gösteren Wesley Sneijder'in Bursaspor maçıyla ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. Fatih Terim'in hazır gördüğü Sneijder'in 11'de sahaya çıkmasıyla Sarı-Kırmızılılar'ın da oyun düzeninde önemli değişikliğe gitmesi muhtemel görünüyor.

Galatasaray, Terim'in göreve gelmesinin ardından ezberlettiği 4-4-2'ye veda edebilir. Terim, kalede Muslera ve savunma dörtlüsünde herhangi bir değişikliğe gitmeyecek. Riera, Dany, Semih ve Sabri 4'lüsünün yeri garanti.

Ancak orta sahada önemli bir değişim yaşanabilir. Felipe Melo ve Hamit Altıntop cezaları nedeniyle Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Melo'nun yokluğunda Selçuk İnan'a Yekta Kurtuluş eşlik edecek.

Oyunun gidişatına göre 4-1-4-1 yada 4-2-3-1'e dönebilecek olan Sarı-Kırmızılılar, sağda cezalı Hamit'in yerine Aydın ya da Engin, sol kanatta ise milli takımdan dönen Amrabat forma giyebilir. Orta sahanın merkezinde ise Wesley Sneijder boy gösterecek.

İleri uçta ise derbide forma giymeyen Burak Yılmaz ise on bire geri dönüyor. Terim böylelikle, Didier Drogba'lı formasyonunu da Bursaspor karşısında görmüş olacak.

Ertuğrul Sağlam’ın takımdaki görevinden ayrılmasının ardından, Ersel Uzgur nezaretinde Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor'da sakatlıkları devam eden Sestak, Vederson ve Ferhat Kiraz forma giyemeyecek. Sakatlıkları yeni geçen Basser, Belluschi, Musa Çağıran ve Serdar Aziz'in ise durumları maç saatinde belli olacak.

Sarı-Kırmızılı takımla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template