GOOGLE REKLAMLARI

Huzur Sokağı 22.Bölüm 15 Şubat

15 Şubat 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Şahmaran Ailesi, Huzur Sokağı'ndaki yaşamlarına alışmaya çalışmaktadır. Mahalle sakinlerinin yardımlarına rağmen, onları bekleyen büyük zorluklar vardır. Hacer, yıllar sonra bulduğu kardeşi Şükran'ın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır. Bilal'in Şükran'la yakından ilgilenmesi, Feyza'yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bilal, Şükran'ı Emre'yle evlenmemesi için ikna etmeye çalışır. Saadet de Emre'nin gerçek yüzünü görmüştür, ancak onun aklından başka planlar geçmektedir. Emin adımlarla evliliğe gittiğini düşünen Emre'yi büyük bir sürpriz beklemektedir. Huzur Sokağı'nda yeni bir hayat!
Şahmaran Ailesi, Huzur Sokağı’ndaki yaşamlarına alışmaya çalışmaktadır. Mahalle sakinlerinin yardımlarına rağmen, onları bekleyen büyük zorluklar vardır. Hacer, yıllar sonra bulduğu kardeşi Şükran’ın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır. Bilal’in Şükran’la yakından ilgilenmesi, Feyza’yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bilal, Şükran’ı Emre’yle evlenmemesi için ikna etmeye çalışır. Saadet de Emre’nin gerçek yüzünü görmüştür ancak onun aklından başka planlar geçmektedir. Emin adımlarla evliliğe gittiğini düşünen Emre’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.Şahmaran Ailesi, Huzur Sokağı'ndaki yaşamlarına alışmaya çalışmaktadır. Mahalle sakinlerinin yardımlarına rağmen, onları bekleyen büyük zorluklar vardır. Hacer, yıllar sonra bulduğu kardeşi Şükran'ın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır. Bilal'in Şükran'la yakından ilgilenmesi, Feyza'yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bilal, Şükran'ı Emre'yle evlenmemesi için ikna etmeye çalışır. Saadet de Emre'nin gerçek yüzünü görmüştür, ancak onun aklından başka planlar geçmektedir. Emin adımlarla evliliğe gittiğini düşünen Emre'yi büyük bir sürpriz beklemektedir.
HUZUR SOKAĞI 21. Bölümde 'Geçen Hafta' Neler Olmuştu?
Feyza ve ailesi zor günler geçirmektedir. Evlerinden taşınmanın üzüntüsünü yaşarken Bilal'in Huzur Sokağı'nda bulduğu ev sayesinde yeniden hayata tutunmayı başarırlar.
Selim ve Kerim'in kardeş olduklarını öğrenen Bilal, bu konuda Feyza'yı uyarır. Öte yandan Emre'yi başka bir kızla birlikte gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Saadet, Şükran'ın evlilik konusunda acele davranmamasını ister.
Emre Şükran'ı etkileyebilmek için elinden geleni yapacaktır. Okula geri dönen Bilal için ise eğitim hayatında yeni bir sayfa açılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template