GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm 14 Şubat

14 Şubat 2013 Perşembe
GOOGLE REKLAMLARI


Kurtlar Vadisi Pusu ' nun 182. bölümünde merak edilen sorular...

Savcı Leyla ' nın yaşam savaşı nasıl noktalanacak? Hastaneden çıkmaya karar veren Polat Alemdar, KGT ekibinin elinden kurtulabilecek mi? Abdülhey ve Cahit Polat Alemdar ' ı kurtarmak için nasıl bir plan yapacaklar? Eşref Bey ve Abdülhey Sencer ' in elinden kurtulabilecek mi? Sencer ' i ortadan kaldırmak isteyen kim? Hoca ' nın hayatını kurtarmaya çalışan Akif hangi gerçekle yüzleşecek? Sencer Polat ' ın karşılığında İsraillilerden ne isteyecek? İsrailli Jacob Polat ' ı ele geçirebilecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, bu akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Pusu'da Geçen Hafta Yaşananlar...

ATV ekranlarında bu sezon rating rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 181. bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu'da ikinci kurban kim?

Reyting rekorları kıran dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile geceye damgasını vurdu. Adil Bey'in ardından dış politikada strateji değişikliğine giden Sencer, 'Hoca' lakaplı Bakn'ı öldürme kararı aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. bölümünde, Lale Zara'yı iç politika değişikliği için kurban eden Sencer, 181. bölümde, dış politika için 'Hoca' lakaplı Bakan'ı kurban olarak seçti. Adil beye yaptığı darbenin ardından İhtiyarlar Heyeti'nin başına geçen Sencer, müzakerelerin durdurulması için Lale Zara'yı öldürterek provakasyon hedeflemişti.
Hoca'yla önce yüzyüze görüşüp, politika değişikliği isteyen Sencer, Hoca'nın kararlı tavrını görünce onu ortadan kaldırma yolunu seçti.
Kurtlar Vadisi Pusu Zirvenin Sahibi
Kurtlar Vadisi Pusu nostaljik görüntüleriyle ekran başına kilitledi, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Tüm kişilerde 14.81 izlenme oranı ve 35.04 izlenme payı, AB Sosyal Statü ' de yüzde 11.38 izlenme oranı ve 29.67 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.
YİNE HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYA ŞAMPİYONU
Kurtlar Vadisi Pusu'nun etiketi #kurtlarvadisipusu Twitter Türkiye TT listesine her hafta olduğu gibi bu hafta da girmeyi başardı. Ayrıca ' Polat Alemdar ' başlığı da uzun bir süre TT listesinde yer aldı. Polat ameliyata giriyor. Bu hayati tehlikesi bulunan ameliyat başarılı olacak mı? Polat eski yüzüne kavuşabilecek mi?
KGT Lideri Akif, Polat ve Ak Saçlı'nın yerini buluyor! Akif ve Aynura Aksaçlı'yı Sencer'e teslim edecek mi?
Eşref, Polat'ın kendisine yaptığı suikast girişiminin sırrını çözemeye çalışıyor... Eşref gerçek haini bulabilecek mi?
Sakat olmadığı ortaya çıkan Sencer, Hoca'nın infazını hazırlayacak mı?
Savcı Leyla vuruluyor, Leyla'yı kim, neden vuracak? Leyla kurtulabilecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, bu akşam 20.00'de atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 181. bölümünde olacak...

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template