GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Bursaspor Müsabakası 10 Mart

10 Mart 2013 Pazar
GOOGLE REKLAMLARI


Spot Toto Süper lig 25. haftasında Fenerbahçe Bursaspor'u konuk edecek. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? Viktoria Plzen maçından galibiyetle dönen Fenerbahçe Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada puan kaybetmek istemiyor. Şampiyonluk yarışına ortak olmak isteyen Fenerbahöçe Bursaspor maçına mutlak galibiyet için çıkacak. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? Webo'nun ve Sow'un mükemmel bir form yakalaması Aykut Kocaman'ı sevindirirken UEFA Avrupa liginde alınan sonuçlarda taraftarın yüzünü güldürdü. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?Ev sahibi Fenerbahçe hafta içi Avrupa Ligi maçın da deplasmanda Plzen'i 1-0 yenerek büyük moral kazandı.Lig de devam yada tamam maçında Fenerbahçe 3 puan arayacak.Zorlu Bursaspor maçın da Plzen maçında sakatlanan Webo forma giyemeyecek.Öte yandan Emre ve Meireles'in ilk 11 de yer alması bekleniyor.
Rakip Bursaspor ise çıkışını devam ettirmek istiyor.Üst sıralardan kopmak istemeyen Bursaspor bu sezon ilk İstanbul deplasmanı galibiyeti peşinde.
Bu zorlu mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetecek.Yardımcıları Muhittin Gürses ve İsmail Şencan.Maçın 4.hakemi ise Koray Gençeler.
Fenerbahçe ligde 3.sırada ve puanı 40 Bursaspor ise 4.sırada ve puanı 37.
İSTANBUL UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımını 1-0 yenen Fenerbahçe'de gözler Bursaspor maçına çevrildi.
Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'de 10 Mart Pazar günü sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Viktoria Plzen maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise koordinasyon çalışması, pas ve kanat organizasyonları ile şut çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.
Çek ekibi ile yapılan maçta sakatlanan Pierre Webo ve Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edildiği, 18 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunan Recep Niyaz'ın ise antrenmana yer almadığı duyuruldu.
Sarı-lacivertli takım, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak."Oynanan Viktoria Plzen maçının son dakikalarında sol hamstring adalesinde batma ve ağrı hisseden, ayrıca adelesinde ses duyan oyuncumuz Pierre Webo'nun tedavisine maçın hemen ardından başlanmıştır. Oyuncumuzun bugün yapılan manyetik rezonans sonuçlarında hamstring adalesinde kısmi kas yırtılması ve 10 cm kanama tespit edilmiştir.
Öte yandan maç sonrasında sol hamstring adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül'ün de tedavisine maçın ardından başlanmıştır. Bugün yapılan manyetik rezonans sonuçlarında hamstring adalesinde kas zarında kısmi yırtık ve 3 cm kanama tespit edilmiştir. Her iki oyuncumuzun da tedavilerine devam ediliyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template