GOOGLE REKLAMLARI

Yetenek Sizsiniz Türkiye Finali 11 Mart 2013

11 Mart 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri koltuğunda olduğu Yetenek Sizsiniz, Türkiye'nin ilginç yeteneklerini keşfediyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye'nin yeteneklerini aramak üzere birçok şehri geziyor. Türkiye'nin yetenekleri ise, Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışıyor.
Sahne arkasında ise Alp Kırşan yer alıyor.
BAHA KIRDI GEÇİRDİ!
Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan 4 yaşındaki Baha Bayırlı yaptığı bateri şovulya hem jüri üyelerini hem de izleyicileri kahkahaya boğdu. Baha'nın bu yeteneği herkesi büyüledi. Sempatik davranışları ile gönüllere taht kuran minik batarist Baha Bayırlı %94 oy olarak finale gitmeye hak kazandı.
İzleyenleri kahkaya boğan bu olay sonrasında ise sosyal medya çalkalandı.
Kullanıcılar paylaştıkları mesajlarda, sosyal medyanın fenomeni haline gelen küçük Baha'ya duydukları sevgiyi dile getirdi.Ekranların sevilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye’de finale sayılı günler kaldı. Sergiledikleri performanslarla her hafta ekran başında izleyenlere keyifli saatler yaşatan finalistler finale çıkmak ve büyük ödüle sahip olmak için mücadele veriyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın, jüri koltuğunda...
Seyirci oyları finali belirliyor
İlk turda jüriden geçer not alarak finale kalan yarışmacılar, yeni performanslarıyla seyircileri etkileyip, puanları toplamaya çalışacak.
Alp Kırşan’la sahne arkası heyecanı...

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template