GOOGLE REKLAMLARI

Huzur Sokağı 25. Bölüm 8 mart

8 Mart 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Feyza ve Bilal, birbirleriyle yeniden yakınlaşmaya başlamışlardır. Ancak bu arada Bilal, Şükran'ın çok ciddi bir rahatsızlığı olduğunu öğrenir. Bir an önce Şükran'ı tedaviye başlaması için ikna etmesi gerekmektedir. Oysa Şükran ve ailesi başka bir sorunla yüz yüzedir ve bu yüzden neredeyse aile dağılmak üzeredir. Yaşadığı tüm sorunların kaynağı olarak Bilal'i gören Emre, ondan intikam almaya kararlıdır. Emel ise Necmettin'in ona soğuk davranmasına daha fazla tahammül edemez ve ilgisini yeniden kazanabilmek için büyük bir oyun oynar.Feyza, Bilal’in Şükran’a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenmektedir. Diğer taraftan, Rezzan’ın bir sözü sayesinde yüreği yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran’ın Bilal’le olması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken; Saadet bir fırsatını bulup nişanı bozmak istemekte ve bunun için de Bilal’den bir hareket beklemektedir. Kendini, Şükran’ı yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu arada yeni bir şirkette çalışmaya başlayan Feyza’yı ilk iş gününde, büyük bir sürpriz beklemektedir. 22 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de.
Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in "HUZUR SOKAĞI" adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getirecek.
Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza’yı Selin Demiratar, Bilal’i ise Kutsi canlandırıyor.
Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template