GOOGLE REKLAMLARI

Türkiye Macaristan 2014 Dünya Kupası Eleme Maçı

26 Mart 2013 Salı
GOOGLE REKLAMLARI


Artık Milli maça sayılı dakikalar kaldı. Türkiye Macaristan maçı saat 20.30'dan itibaren STAR TV ekranlarında.
Türk milli takımı bu akşam tarihi bir viraja çıkıyor. A Milliler bu gece Dünya Kupası elemeleri maçında güçlü Macar Milli takımı karşısında 3 puan almanın hesapları içerisinde.
Maç öncesinde bütün futbolcularımızda moraller yerinde ve Oyuncularımız Macaristan karşısında 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyorlar.Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce "Yeşeren Umutlar" projesi kapsamında düzenlenen liselerarası halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileri, Türkiye- Macaristan maçını izlemek üzere İstanbul'a gönderildi.Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce "Yeşeren Umutlar" projesi kapsamında düzenlenen liselerarası halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileri, Türkiye- Macaristan maçını izlemek üzere İstanbul'a gönderildi.
Siirt Valiliği önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Vali Ahmet Aydın, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada şampiyon olacak takıma, milli takım maçına götürülme sözünü verdiklerini söyledi.
Şimdi bu sözlerini yerine getirdiklerini belirten Aydın, "Milli duygularımızın, milli maçla zirveleştiği bir ortamda, 15 öğrencimiz öğretmenleri refakatinde Türkiye- Macaristan milli maçını canlı olarak izleyecekler. Öğrencilerimizin sosyal gelişimleri bakımından önemli olan bu projenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Milli takımımıza da başarılar diliyorum" dedi.
Aydın, öğrencilerin ayrıca İstanbul'daki çeşitli tarihi mekanları gezeceğini de sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından öğrenciler İstanbul'a uğurlandı

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template