GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı 22. Bölüm 11 Mart

11 Mart 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Nazif, ailesiyle hasret giderirken Turgut’un Kara ailesiyle ilgili acımasız planları işlemeye başlar. Necdet, torun Nazif’i kaçırmak için gece gizlice Kara ailesinin evine girer.
Feride, Mahir’i babasının doğum gününe davet eder. Mehmet Saim, Mahir’e karşı sıkı bir önlem alır ancak Mahir, Feride’ye geleceğine dair söz vermiştir.Karadayı dizisi Son Bölümü ve Yetenek Sizsiniz Türkiye arasında büyük bir izlenme yarışı var.
Ekranların en çok izlenen eğlence programlarından birisi olan Yetenek Sizsiniz Türkiye ile Karadayı dizisi arasındaki en çok izlenme yarışını Yetenek sizsiniz Türkiye kazandı ve Pazartesi gecesinin en çok izlenen programı oldu. Karadayı dizisi ise ufak bir farkla gecenin en çok izlenen 2. yapımı oldu.
Karadayı’nın son iki bölümünde oyunculuğuyla dikkat çeken bir mafya üyesi olan ve kendi lakabını taşıyan kulübün sahibi ‘Yılan Merdan’ , aslında daha önce de çok sayıda dizide oynamıştı .Fakat Karadayı’daki performansı ve bir gözü kapalı haldeki sert görünümüyle önümüzdeki bölümlerde de sıkça izleyeceğiz Yılan Berdan’ı..
Gerçek ismi Mehmet Bozdoğan olan Yılan Berdan, son bölümünü izleyenlerin de bildiği gibi Necdet’in hamamına yılanlı mesaj göndermişti. Mahir’i ele geçirmek için Necdet’i kullanan Yılan Berdan’a henüz Necdet kafa tutamıyor.Yeni bölümde Nazif Kara'nın Mahir ve Feride'yi birlikte görme, ardından şoke oluşu en çok konuşulacak sahne olacak. Küçük Nazif'in karşısına sokak ortasında bir anda çıkan adam ise Nazif'e zarar mı verecek?
Tam bu merak edilen soruların cevabı Karadayı'nın 11 Mart'ta yayınlanacak 22. bölümünde cevap bulacak.
Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template