GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş Adanaspor Hazırlık Müsabakası 11 ocak

11 Ocak 2013 Cuma
GOOGLE REKLAMLARI


Beşiktaş'ta devre arası çalışmaları Antalya'nın Side Beldesi'nde sürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki idmanda oyuncular taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak yapılan antrenmana dünkü maçta beline darbe alan Hugo Almeida katılmazken, Holosko, Emre Özkan, Cenk Gönen ve Fernandes takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Öte yandan sakatlığı süren Mustafa Pektemek ise takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Bu arada Beşiktaş, Antalya kampının son hazırlık maçını yarın saat 17.00'da PTT Birinci Lig ekiplerinden Adanaspor ile oynayacak.

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adanaspor, yarın Beşiktaş ile hazırlık maçı oynayacak.

Devre arası kampını Antalya’da sürdüren Adanaspor’un Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile Mardan Stadyumu'nda oynayacağı maç saat 17.30'da başlayacak. Takımda sakatlıkları bulunan Tayfun, Cem ve Berk’in tedavileri devam ediyor. Bugüne kadar Elazığspor,Kahramanmaraş Belediyespor ve Samsunspor ile özel müsabakalar oynayan Adanaspor'un, Antalya kampı cumartesi tamamlanacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, takımın hazırlık maçlarında gösterdiği mücadeleden oldukça memnun olduğunu söyledi. Son oynanan Samsunspor maçında futbolcuların gösterdiği hırslı ve istekli mücadeleyi kulübeden alkışlayarak destekleyen deneyimli teknik adam, kampın iyi geçtiğini, ikinci yarıya hazır olduklarını kaydetti.

Levent Eriş, bir mesaj yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı’nı kutladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template