GOOGLE REKLAMLARI

Gaziantepspor - Fenerbahçe 26 ocak müsabakası

26 Ocak 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın bilet fiyatları açıklandı.
26 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı biletleri, Biletix satış noktası Gaziantepspor Store’dan satışa sunuldu. Maçın bilet fiyatları ise kale arkası 40 TL, maraton 50 TL, kapalı A-B 150 TL ve Gold 250 TL olarak belirlendi.
Ligde 2. Hafta maçında Cuma günü Gaziantepspor ile Fenerbahçe, Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacak. Bülent Yıldırım maçı yönetecek hakem. İlk haftada kaybeden Gaziantepspor'un olumlu bir sonuç almaya ihtiyacı var. Ayrıca rakiplerine karşı iç sahadaki iyi performansın devamını istiyorlar. Fenerbahçe ise ligde kazanmaya devam etmek istiyor.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman eşliğinde sürdürdü.
"GÜÇLÜ BİR TAKIMLA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Karaman, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini, saha içerisinde iyi mücadele edeceklerini anlatırken, "Güçlü bir takımla mücadele edeceğiz. Fenerbahçe Sanica Boru Elazığ maçında zorlansa da Türkiye liginin en önemli takımlarından biri. 4 as oyuncumuz eksik. Yeni katılan oyuncularla en iyi şekilde, hem fiziksel mücadele, hem aktif anlamda oyun disiplini ile kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, önümüzdeki haftalarda Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor, Kasımpaşa gibi önemli takımlarla karşılaşacaklarını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Ligde her an, her şey olabilir. Bütün bunların bilinci içerisinde çalışmalara devam edeceğiz. Mesela Sivas maçında eksiklerimiz olmasa ikinci yarı maçı lehimize çevirebilirdik. Fenerbahçe karşısına diğer maçlarda olduğu gibi 3 puan parolasıyla çıkacağız. İnşallah o maçtan da istediğimiz skorla ayrılırız."

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı-Siyahlılar, daha sonra iki ayrı gruba ayrılarak taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Sık sık çalışmayı durduran Karaman, oyuncularının daha dikkatli olmasını istedi.

Yeni transfer Dorge Rostand Kouemaha'nın da katıldığı antrenmanda sakatlıkları devam eden Yasin ve Orhan ise salonda çalıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template