GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı 13. Bölüm 7 Ocak

7 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Tatlı bir busenin sarhoşu olan Feride ve Mahir, birbirlerine nasıl davranacaklarını bilemez. Turgut, Feride’nin kendisine olan inancının kaybolduğunu anlayınca kahrolur. Yeniden onun güvenini kazanmak için türlü yollar arar.
Necdet, Yılan Berdan’a Mahir’i götürecek bir plan kurar ve başarılı da olur. Mahir ise hiç farkında olmadan ateşe atar kendini... Feride’nin sürpriz takibi işleri çok daha fazla karıştırır.
Pazaretesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karadayı'da bu hafta Mahir, Feride'ye söylediği yalananın pişmanlığı içerisindedir. Küçük yeğeninin sorduğu sorulara samimi bir şekilde cevap veren Mahir, Feride'ye duygduğu aşkı açıkça gözler önüne serer. Ancak babasını kurtarmak için ona söylediği yalana ise yüreğini yakmaktadır..
Karadayı dizisinin son bölümünde Mahir Feride'yi çok zor bir durumdan kurtardı. Savcı Turgut, Feride'yi Nazif Kara davasından almak için reddi hakim talebinde bulundu. Feride ve Mahir, Savcı Turgut'u bu talebinden vazgeçirmek için, öldürülen savcının Ada'daki evinden buldukları dosyları kendisine verdiler. Ancak Savcı Turgut, ortağı olan Feride'nin babasından da destek alarak bu talebini geri çekmedi. Feride ve Mahir çaresiz bir şekilde açıklanacak kararı beklerken, hiç beklenmedik bir şey olur. Kibrit Yasin, Mahir'i adliyede görür. Onun sahte kimlikle avukatlık yaptığını ve babasını kurtarmak için bu işe girdiğini söyler. Mahir bu duydukları karşısında şok olur. Mahir tam herşeyin bittiğini düşünürken Yasin ona beklenmedik bir teklifte bulunur. Zor durumda olan bir adamı kurtarması halinde, Feride'yi kurtarabileceğini söyler. Mahir'de çaresiz. onun bu teklifini kabul eder. Sonunda Mahir adamı, Yasin'de Feride'yi kurtaracak belgeyi Mahir'e getirir. Mahir'de Yasin'in getirdiği belge ile Feride'nin reddi hakim talebini ortadan kaldırır. Bu gelişmeden sonra Feride Mahir'e bir kez daha bağlanır ve ona aşık olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template