GOOGLE REKLAMLARI

Lale Devri 97. Bölüm 19 Ocak

19 Ocak 2013 Cumartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Çınar, Toprak’ın Ahmet’in işine yardım etmesine çok sinirlenmiştir. Pastaneden çıkan Toprak ve Çınar ka vga ederler. Ancak Toprak’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Sosyal sorumluluk projesinin açılış günü gelip çatar. Azra Toprak’a açılışta yer alması için ısrar eder. Toprak başta itiraz etse de, hasta çocukları görünce katılma kararı alır. Ancak Çınar, bu karara sinirlenecektir! Zümrüt ve Azra bu duruma sevinirken, Çınar herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır.

İn tikam planı için Haluk’la işbirliği yapan Zümrüt, Necip’in onu takip ettirdiğinin farkında bile değildir. Necip, Zümrüt ve Haluk’la ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır! Yurtdışındaki toplantıya Reyhan gelemeyince Çınar ve Azra gitmek zorunda kalırlar. Sabaha dönmek konusunda Toprak’a söz veren Çınar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Ancak daha fazlası vardır. Çınar ona kurulan büyük bir komplonun kurbanı olmak üzeredir!

Lale Devri'nin bir önceki bölümünde Zümrüt'ün heyecanlı bekleyişi devam ederken Haluk'un adamını geri çekmesiyle Necip Bey kurtulmuştu. Bunun üzerine Zümrüt, Haluk'la Ilgazlar'ın kaderini değiştiren bir konuşma yapmıştı. Çınar, Toprak'ın kampanya yüzü olmasına çok sinirlenmişti. Toprak, Çınar'ın tepkisine aldırmamış, anneliğini çalışan bir kadın olarak da yerine getirmek istemişti. Azra ve Zümrüt, genç çiftin arasındaki gerginlikten dolayı mutlu olurken Çınar, bunun acısını Azra'dan çıkarma kararı almıştı. Haluk'la bir araya gelen Zümrüt ondan hesap sormuş karşılığında da Haluk'tan üzücü bir Haber almıştı. Zümrüt ve Haluk buluşmasına şahit olan sürpriz bir isim Zümrüt'ün oyunu ortaya çıkartmıştı. Çınar, Toprak'ın boş durmak istemeyişini anlamış ve ona oyalanması için meşguliyetler bulmuştu. Toprak ise Çınar'ın bu girişimlerine gönül koymuştu. Ahmet'i ziyaret için pastaneye giden Toprak keyifli birkaç saat geçirmiş ancak canını sıkan bir olayla karşılaşmıştı.

19 Ocak Cumartesi akşamı FOX TV'de nefesleri kesmeye hazırlanan Lale Devri 97. Bölümde Toprak'ın Ahmet'e yardım ettiğini öğrenecek olan Çınar, sinirlenecek ve Toprak'la tartışacaktır. Toprak bu konuda geri adım atmazken Azra, projenin açılışında bulunması için Toprak'a ısrar edecektir. Çınar, Toprak'ın açılışa katılacak olmasına da kızacaktır. Zümrüt, yaşanan gerginlikten dolayı sevinirken Çınar'ın sürpriz girişimi herkesi şaşırtacaktır. Necip, Haluk'la işbirliği yapan Zümrüt'ü takip ettirmeye devam edecektir. Çınar, Reyhan'ın işinin çıkmasından dolayı yurt dışı toplantısına Azra ile gitmek zorunda kalacaktır. Çınar'a büyük bir komplo kurulacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template