GOOGLE REKLAMLARI

Yer Gök Aşk 102. Bölüm 7 Ocak

7 Ocak 2013 Pazartesi
GOOGLE REKLAMLARI


Hamiyet Sevda'yı evden kovar!
Sevda ve Ali Ömer’in ilişkisini öğrenen Hamiyet deliye döner. Bu ilişkiye bir son vermek için hemen harekete geçer. Celal ise Bade’yi evlatlıktan reddeder. Bade yıkılır ama onu yeni bir sürpriz beklemektedir…
Hamiyet, Sevda’dan derhal evi terk etmesini ister. Bu Sevda için bebeğinden ayrılmak demektir; onun için her şeyden vazgeçmeye hazırdır. Diğer yandan Münevver’in tek hayali bir an önce Yiğit’e kavuşmaktır. Bu yolda aldığı karar herkesi şoka uğratır.
Yer Gök Aşk'da fırtınalar dinmiyor. Sultan ve Hamiyet'in kapışması Yiğit ve Münevver'e pahalıya mâl olacak.
Bebek için kapışmaları son sürat devam eden Hamiyet ve Sultan şimdi de çocukları için birbirlerine girdiler. Yiğit çiçeğini alıp annesini gönderir Hamiyet'in yanına.. O'ndan sonra olanlar olur. Hamiyet durumu öğrenince deliye döner. Çiçeği bir hırsla paramparça eder. Münevver'den bunun hesabını sorar Münevver annesine sert çıkınca da tokatı yer. Her ne kadar anneleri birbirlerini sevmeselerde Münevver ve Yiğit bu sevdadan vazgeçmeyecekler. Bakalım ilerleyen günlerde bu aşkda nasıl gelişmeler yaşanacak?
Diğer yandan Ali Ömer ve Sevda aşkı alev aldı. Deli aşk yaşamaya başlayan bu ikilinin kara bulutu da Hamiyet olacak gibi. Sevda'nın ayakları yere basmaz Ali Ömer ise mecnun olmuş gibi gözü bir şeyi görmez. bu ikili de bize havva ve Yusuf'u aratmayacağa benziyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template