GOOGLE REKLAMLARI

Kurtlar Vadisi Pusu 176. Bölüm 3 Ocak Polat Alemdar Geri Dönüyor

2 Ocak 2013 Çarşamba
GOOGLE REKLAMLARI


Kurtlar Vadisi Pusu 176. bölüm yine nefesleri kesecek. Suriye'de öldüğü açıklanan Polat Alemdar, maskeli olarak geri mi döndü? İhtiyarlar Heyetine saldırıların perde arkasında kim var? Kurtlar Vadisi Pusu 176. ve yeni bölümü ile 4 Ocak 2013 akşamı ATV ekranlarında olacak.ATV ekranlarında yayınlanan Türk Televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen 176. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni yayınlanan fragmanına Maskeli'nin yaptığı eylemler damgasını vuruyor.İçlerindeki haini bulmak isteyen  Ak Saçlı, Semih'in yakalanabilmesi gizlice bir emir veriyor.
Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli kim? Bir konsolosluk basıp içeridekileri rehin alarak uluslararası bir kriz yaratan Maskeli Fedai, amacına ulaşabilecek mi?

Gürcistan'da esir düşen Kara ve ekibinin başına büyük dertler açılıyor...
Bir kez daha ihtiyarlarla temas etmeyi başaran Leyla'yı şoke eden haber ne olacak?
Faruk'u kaçırırlarken vurulan Maskeli Fedai'nin kan örneğini alan Akif, maskelinin kim olduğunu bulmak için kimden yardım isteyecek?
Sonunda Maskeli'yle karşı karşıya gelen Abdülhey ve Cahit, nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 3 Ocak Perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak.
İçlerindeki haini ortaya çıkarmak isteyen Ak Saçlı, Semih’in yakalanabilmesi için gizli bir emir veriyor. Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli kim? Bir konsolosluk basıp içeridekileri rehin alarak uluslararası bir kriz yaratan Maskeli Fedai, amacına ulaşabilecek mi?
Bu arada dizide Gürcistan’da esir düşen Kara ve ekibinin başına büyük dertler açılıyor. Bir kez daha ihtiyarlarla temas etmeyi başaran Leyla’yı şoke eden haber ne olacak? Faruk’u kaçırırlarken vurulan Maskeli Fedai’nin kan örneğini alan Akif, maskelinin kim olduğunu bulmak için kimden yardım isteyecek?

Sonunda Maskeli’yle karşı karşıya gelen Abdülhey ve Cahit, nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar?
Her hafta Perşembe akşamları yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki yeni bölümü yayımlanmayacak.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 176.yeni bölümünün yayımlanmaması akıllara Vadi'nin enönemli karakteri Polat Alemdar (Necati Şaşmaz'ın) balayında olması..

Geçtiğimiz hafta 175.bölümde Kurtlar Vadisi Pusu'da adeta fırtınalar esmişti.Kurtlar Vadisi Pusu'da İhtiyarlar Heyeti'nin içindeki hain ortaya çıkmış Sencer Bey olduğu öğrenilmişti.
10. yılında atv ekranlarında izleyicileriyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümlerinden oluşan ÖZEL bir kolaj bölümüyle ekranlarda olacak.
Polat"ın Suriye"ye gönderilme süreci ve orada yaşadıkları olaylar yeniden seyircilerle buluşacak.
Suriye"de büyük çıkmaza giren ve ölümü sürekli ensesinde hisseden Polat"ın nasıl yakalandığı ve nasıl öldürüldüğü bu özel bölümle 27 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.
Kurtlar Vadisi Pusu'da Evililik Vadiye Ara mı Verdi?
Polat Alemdar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Nagehan Kaşıkçı ile hayatını birleştirmiş evlenmişti ve hemen ardından balayı için tatile gitmişti.
Necati Şaşmaz'ın tatilini sürdürmesi nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiği ve bu hafta yeni bölüm olmayacağı iddia ediliyor.Ancak Polat Alemdar'ın dizide ortalarda olmaması bunun en büyük kanıtı olarak gösteriliyor.
Daha öncede  fragmanların yayınlanmaması sonrası yeni bölümün bir hafta ara verdiği olmuştu.
Polat Alemdar'ın ölüp ölmediği şüphesi, İhtiyarlar Heyeti'nin içindeki hainin belli olması gibi önemli olayların ardından yeni bölümü merakla bekleyen Vadi izleyicileri şimdi bu sorunun cevabını bekliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 176.yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor..

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Bloggerized by Blogger Template